Džiovintos uogos, tai natūralus vitaminų ir skaidulinių medžiagų šaltinis. Taip pat, jose gausu geležies, bei mineralų, padedančių stiprinti žmogaus imunitetą. Dėl šių ypatumų, džiovintos uogos veikia kaip puikus ir gardus maisto papildas.
Anakardžiuose pilna sočiųjų riebalų, bei vario, dėl ko šie riešutai veikia kaip puikus energijos užtaisas. Valgomi saikingai anakardžiai padeda atsikratyti nenorimo svorio, bei pagerina virškinimą.
Sudėtis: džiovintos šilkmedžio uogos (Turkija), spanguolės (cukrus, aliejus (Kanada)), dumplainio uogos (Kolumbija), goji uogos (Kinija), anakardžių riešutai (Vietnamas).
100 g produkto energinė vertė: 359 kcal / 1502 kJ.
Riebalų –7,96 g.
-iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 1,43 g
Angliavandenių – 1,43 g.
-iš kurių cukrų – 59,78 g
Baltymų – 41 g.
Druska – 0 g