Guajavos turtingos vitaminų A ir C, folio rūgšties, mineralinių medžiagų - kalio, vario (kaip ir geležies, prisidedančio prie raudonūjų kraujo kūnelių gamybos ir kraujotakos, nervų, imuninės sistemos ir kaulų formavimosi) ir mangano (aktyvinančio fermentų veiklą, kurie lemia virškinimo funkciją ir maisto utilizavimą).
Sudėtis: guajava, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga - citrinų rūgštis E330, sieros dioksidas E220, dažiklis E102.
Maistinė vertė: 100 g
Energinė vertė: 348 kcal / 1456 kJ
Riebalų – 1,3 g
-iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 0,4 g
Angliavandenių – 83,6 g
-iš kurių cukrų – 76,38 g
Baltymų – 0,43 g
Druska – 0 g