Rabarbarai vertingi dėl juose susikaupusių mineralinių medžiagų: kalio, kalcio, fosforo, magnio, geležies. Yra ir vitaminų C, B1, karotino. Taip pat rabarbarai gerina apetitą, yra naudingi esant esant avitaminozei, mažakraujystei, vidurių užkietėjimui, virškinamojo trakto sutrikimams, imuniteto trūkumui, gydant neurozes, jėgų netekimą.
Sudėtis: rabarbarai, cukrus, saulėgrąžų aliejus.
Maistinė vertė: 100 g
Energinė vertė: 358 kcal / 1514 kJ
Riebalų – 1.6 g
-iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 0.6 g
Angliavandenių – 79 g
-iš kurių cukrų – 67 g
Baltymų – 1.4 g
Druska – 0,021 g